Bedrijfsvoering

Amalytics helpt u graag bij het uitzetten van de juiste koers en om doelgericht te kunnen blijven ondernemen. De knelpunten van uw onderneming worden in kaart gebracht en er wordt op een transparante manier een grondige analyse uitgevoerd. Er wordt oa. advies gegeven op het gebied van visie, missie en doelen, en assisteert je bij het opmaken van je ondernemingsplan. Zo kunt u bij Amalytics terecht voor:

· een concurrentieanalyse, 

· bedrijfsvoering, 

· organisatieadvies, 

· marktbenadering, 

· plannen en organiseren,

· advies inzake personeel,

· advies inzake verbouwingen en

  inrichting…


Zoals Albert Einstein zei “De belangrijkste problemen kunnen niet worden opgelost 

binnen het kader waarin ze gecreëerd zijn” . De belangrijkste problemen kunnen inderdaad niet altijd worden opgelost binnen het kader waarin ze gecreëerd zijn. Om essentiële bedrijfskundige vraagstukken op te lossen zult u soms buiten uw referentiekader moeten kijken. Amalytics kan u hierbij uitstekend helpen.

Personeelszaken

Goed functionerende medewerkers maken het verschil! Amalytics is uw sparring partner met advies en ondersteuning op het vlak van: 

· instroom van personeel; 

· uitstroom van personeel;

· functiemanagement;

· ontwikkeling van personeel; 

· beloningsbeleid;

· arbeidsvoorwaardenbeleid;

· arbeidsomstandigheden;

· verzuimbegeleiding en

  gezondheidsbeleid.


Administratie

Amalytics zorgt ervoor dat u als ondernemer voor 100% kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Door het uitbesteden van enkele administratieve taken heeft u als ondernemer meer tijd voor ontspanning, familie, inspiratie en kunt rustig nadenken over de groei van de zaak, of het werven van nieuwe klanten:

· aankoopfacturen;

· facturatie;

· offertebeheer;

· betalingen

· postbehandeling;

· loonverwerking;

· telefonie;

· tekstverwerking;

· organisatie evenementen...

    

Als ondernemer bent u bovendien wettelijk verplicht de gegevens correct te administreren en te bewaren. Een degelijk opgezette en gestructureerde administratie is van essentieel belang: niet alleen om aan je wettelijke verplichtingen te voldoen, maar ook voor een gezonde bedrijfsvoering en om tijdig bij te sturen.